Dyskusje / podejrzanie tanie auta

  • podejrzanie tanie auta | "rv" <redakcja_V@dupa.gazeta.pl>
    znalazłem na mobile,
    taką oferte która kieruje do komisu:


  • Re: podejrzanie tanie auta | "rv" <redakcja_V@dupa.gazeta.pl>

    "rv" wrote in message
    news:fqcmqn$fuf$1@news.dialog.net.pl...
    > znalazłem na mobile,
    > taką oferte która kieruje do komisu:

    http://tiny.pl/lv8q

    o co chodzi?
    to jakis przekręt z tymi zaliczkami jest?


  • Re: podejrzanie tanie auta | "Damian / TNC.pl" <www@e.x.c.a.r.p.l>

    Użytkownik "rv" <
    > http://tiny.pl/lv8q
    >
    > o co chodzi?
    > to jakis przekręt z tymi zaliczkami jest?


    Napisz do Jebe09@gmail.com to Ci odpowie :)


  • Re: podejrzanie tanie auta | Tomasz Pyra <hellfire@spam.spam.spam>
    rv pisze:

    >> taką oferte która kieruje do komisu:
    >
    > http://tiny.pl/lv8q
    >
    > o co chodzi?
    > to jakis przekręt z tymi zaliczkami jest?

    Zapewne tak.
    Wpłacasz zaliczkę i gość znika.

  • Re: podejrzanie tanie auta | "WielkaBakteria." <trajano.wytnijto@WYTNIJTOgazeta.pl>
    Użytkownik "rv" napisał w wiadomości
    news:fqcmre$fuj$1@news.dialog.net.pl...
    >
    > "rv" wrote in message
    > news:fqcmqn$fuf$1@news.dialog.net.pl...
    >> znalazłem na mobile,
    >> taką oferte która kieruje do komisu:
    >
    > http://tiny.pl/lv8q
    >
    > o co chodzi?
    > to jakis przekręt z tymi zaliczkami jest?
    >

    Parę postów wyżej napisałem szeroko o nim. Sprawa jeś na Policji. Jestem
    w trakcie kupowania takiego auta. jebe09 mi co prawda juz potem
    nieodpowiedział ale za to właśnie "płynie" do mnie auto za które mam
    wpłacić jedynie 5300 euro na WU chi chi chi :)
    Ten oszust

    http://tinyurl.com/23e749

    nadaje z takigo numeru IP

    172.200.128.245, przegl?darka to Microsoft Internet Explorer, adres ip:
    172.200.128.245, host: ACC880F5.ipt.aol.com[ 1/03/2008, 14:13 ]

    Wysłałem mu maila że jestem zainteresowany itakie różne, a potem
    spreparowałem stronkę na której przechwyciłem jego IP. Napisałem że tak
    bardzo się napaliłem na tego mesia, że zacząłem już kupować AMG kit do
    niego :) Spytałem czy będzie pasował i dałem linka.
    Mam nadzieję że sprawa faktycznie siewyjaśni. Może ktos z was też mógłby
    poprowadzićz nimi korespondencję i przesłać potem IP z których nadają?

    Tak czy inaczej strzeżcie się
    jebe09@gmail.com
    topcars9@gmail.com
    ludwfisch@gmail.com

    Ten ostatni przysłał mi nawet skan paszportu i briefu tego merola :)
    --

    WielkaBakteria
    ----------------------------------------------------------------------------------
    Granatowy Renault Scenic II Grand | r.2004 | 1.9 dCi

    http://trajan.republika.pl/scenic.jpg

  1 2 3 4  

Podobne