-
okazja na mobile.de - czy rzeczywiscie? | "Quent" <xx@xx.com>
Witam!
Czesto na mobile.de widze ogloszenia tego typu:
http://tinyurl.com/34hvat
Czy to jest jakas aukcja z poczatkowa cena, czy moze pojazd jest uszkodzony?
Nie doczytalem sie bo slabo znam j. niemiecki. Czesto wlasnie calkiem
wypasione modele sa w takich rewelacyjnie nieskich cenach...
pozdr.
Q
-
Re: okazja na mobile.de - czy rzeczywiscie? | Tomasz Nowicki <tipsybrown@spamhole.com>
Dnia Fri, 14 Sep 2007 14:37:11 +0200, Quent napisał(a):
> Witam!
>
> Czesto na mobile.de widze ogloszenia tego typu:
> http://tinyurl.com/34hvat
>
> Czy to jest jakas aukcja z poczatkowa cena, czy moze pojazd jest uszkodzony?
> Nie doczytalem sie bo slabo znam j. niemiecki. Czesto wlasnie calkiem
> wypasione modele sa w takich rewelacyjnie nieskich cenach...
już ją wywalili
--
T.
-
Re: okazja na mobile.de - czy rzeczywiscie? | "Pabl_o" <precz_z_preczem@wp.pl>
Użytkownik "Quent" napisał w wiadomości
news:fcdvet$4mi$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Witam!
>
> Czesto na mobile.de widze ogloszenia tego typu:
> http://tinyurl.com/34hvat
>
> Czy to jest jakas aukcja z poczatkowa cena, czy moze pojazd jest
> uszkodzony? Nie doczytalem sie bo slabo znam j. niemiecki. Czesto wlasnie
> calkiem wypasione modele sa w takich rewelacyjnie nieskich cenach...
>
bylo o tym setki razy!!!
Oszustwo "na zaliczke" - chyba powolali sprecjalna komorke bo znacznie
szybciej niz kiedys znikaja te ogloszenia.
Picasso
-
Re: okazja na mobile.de - czy rzeczywiscie? | "RUN" <macrogowski@poczta.onet.pl>
> Nie doczytalem sie bo slabo znam j. niemiecki. Czesto wlasnie calkiem
> wypasione modele sa w takich rewelacyjnie nieskich cenach...
>
goscio napewno odowie ci ze jest w Londynie i moze ci wyslac to auto do
Polski - jedyny problem to przedplata 1000 euro
MAciej